B+D Apartment

This small apartment in the London Terrace wanted to rethink its layout 90 years after it was first constructed.  We worked to move the heart of the house into a great room completely change the feel of this little gem – now ready to take on the next century.

The existing kitchenette was completely removed from the entry space and moved into the new great room.  A new hide-away office was designed for the entry allowing this 1 bedroom to become a more functional and productive apartment.


    • YEAR: 2019
    • TYPE: RESIDENTIAL
    • BUDGET: <$500K
    • LOCATION: NEW YORK, NY

CREDITS + COLLABORATORS


  • DESIGN TEAM
    • ANDREA GUATTA CALDINI
    • VALERIA FERVORARI
    • TOM KLABER
  • CONTRACTOR: EAST SIDE INTERIORS
  • PHOTOGRAPHY: 
    • ANDREA GUATTA CALDINI
    • VALERIA FERVORARI
    • TOM KLABER

SHARE PROJECT